Πραγματοποιήθηκε και φέτος, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, με διαφορετικό τρόπο, η γενική συνέλευση του σωματείου μας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, με διαφορετικό τρόπο, η γενική συνέλευση του σωματείου μας, με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams.

Παρόντες στην Συνέλευση ήταν ο κ. Καμίτσης Πέρος ο κ. Γεωργούλης , ο κ. Γενναδόπουλος , ο κ. Μάνεσης , ο κ. Κρώνης , ο κ. Μπερτσάτος , ο κ. Χριστινίδης ο κ. Αυδούλης και ο κ. Καραμαντζάνης, ο κ. Παπαδάκης, ο κ. Ζαμπέλης, ο κ. Παπαγεωργίου, ο κ. Δανιας, ο κ. Δελλατολας,ο κ. Φρατζεσκος, ο κ. Μεντζινης, ο κ. Διαμαντοπουλος, ο κ. Σταμος, ο κ. Γκογκας, ο κ. Παπουδης, ο κ. Εμμανουηλ, ο κ. Κανουτας, ο κ. Μελανιτης, ο κ. Γκερτσος, ο κ. Γενναδοπουλος, ο κ . Σταματιου, ο κ. Φερεντινος, ο κ. Δεληπουλιος, ο κ. Γεωργουλης, ο κ. Παρμακλης, ο κ. Παρουσης, ο κ. Πεππας, ο κ. Μανεσης και ο κ. Βουλγαρακης.
Ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς Χρυσόστομος, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και συνέχισε την ομιλία του με θέματα που αφορούν το σωματείο μας όπως για την ασφαλεια της αστικης επαγγελματικης ευθυνης καθώς και για την αναστολή των δραστηριοτήτων του σωματείου μας μέχρι και τέλος του έτους, λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνουμε με την επέλαση της πανδημίας Covid-19.Για τον παραπάνω λόγο, υπογράμμισε, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, υπακούοντας στην υπουργική απόφαση, δεν διεξήγαγε καμία από τις δραστηριότητες του σωματείου.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ταρασιάδης Ευάγγελος και ο γραμματέας του Δ.Σ. κ. Μάνωλας Ζήνων ευχήθηκαν με την σειρά τους στα μέλη του σωματείου μας Καλή Χρονιά με υγεία και γρήγορα να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο ταμίας κ. Κουτσούρος Αλέξανδρος που παρουσίασε τον απολογισμό του 2020.

Στην συνέχεια κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε ,μετά από κλήρωση, στον συνάδελφο από την Πάτρα κ. Μετζίνη Γεώργιο. Του ευχόμαστε να έχει προσωπική και οικογενειακή υγεία αλλά και επαγγελματική ευημερία.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ακόμη μία κλήρωση και το δώρο έτυχε στον συνάδελφο από την Αθήνα κ. Παρούση Αντώνιο.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου μας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.