Αντιπροσωπείες Κινητήρων

Το Πανελλήνιο Σωματείο Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης μικρών σκαφών (Σ.Ε.Μ.ΕΞ) έχει σκοπό να είναι στο πλευρό του τεχνικού μηχανών θαλάσσης και το αποδεικνύει περίτρανα  16 χρόνια τώρα. Στην ενότητα αυτή του site μας θα αφιερώσουμε χώρο για να φιλοξενήσουμε εάν όχι όλα τα περισσότερα καταστήματα με τις αντιπροσωπείες των υλικών, ανταλλακτικών, κινητήρων τα οποία είναι εργαλείο για καθένα συνάδελφό μας.

Σας παραθέτουμε κάποιες από αυτές και σιγά σιγά η ενότητα θα συμπληρώνεται και θα ενημερώνεται με όλο και περισσότερες εταιρείες.

 

1. MOTOCRAFT

Tο εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό της MOTOCRAFT µε εµπειρία, γνώση και αγάπη στο αντικείµενο στέκεται δίπλα στον πελάτη καθ’ όλη την διαδικασία της επιλογής και αγοράς. Ακόµα περισσότερο δυναµική είναι η υποστήριξη µετά την πώληση που αποτελεί κύριο συστατικό στην ιδιοσυγκρασία των ιδρυτών της εταιρείας. Συνεχείς είναι οι επενδύσεις σε εκπαίδευση και σε συστήµατα για την βελτίωση των υπηρεσιών. Η εταιρεία διαθέτει τµήµα λιανικής πώλησης, αλλά συγχρόνως ο µεγαλύτερος όγκος του πελατολογίου της αποτελείται από τους εξουσιοδοτηµένους συνεργάτες ανά την Ελλάδα, σηµαντικό ενεργό «βραχίωνα» της εταιρείας, τους Έλληνες κατασκευαστές σκαφών τους εισαγωγείς, τα καταστήµατα της περιφέρειας και άλλους επαγγελµατίες του χώρου. Επίσης η MOTOCRAFT διατηρεί στενή συνεργασία ως προµηθευτής µε τον Ελληνικό Στρατό, το Λιµενικό Σώµα, το Πολεµικό Ναυτικό, την Πολεµική Αεροπορία κλπ. Η έδρα της MOTOCRAFT είναι στον Άλιµο, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις µε εκθεσιακό και άλλους χώρους που ξεπερνούν τα 2.900 τ.µ. σε συνολικό εµβαδόν. Η εταιρεία είναι πιστοποιηµένη και εφαρµόζει σύστηµα διαχείρισης ISO 9001 2000. Παρά τις ριζικές αλλαγές και διαφοροποίηση της αγοράς τα τελευταία χρόνια η MOTOCRAFT ατενίζει την τρίτη της δεκαετία δυναµικά και µε αµείωτη ενέργεια, αναλλοίωτο ήθος, προσήλωση και επαγγελµατισµό. Παράλληλα φροντίζει ακόµα περισσότερο να προκύπτει µέγιστη ικανοποίηση από τα προϊόντα που διακινεί και τιµά τις µακροχρόνιες αλλά και τις νέες σχέσεις µε τον κάθε ένα πελάτη.

  • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ: MERCURY, MERCRUISER, CUMMINS, NANNI DIESEL, TORQEEDO, MINN KOTA
  • GENERATORS: KOHLER
  • NAUTICAL EQUIPMENT: TELEFLEX ΝΤΙΖΕΣ – ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ, SEA STAR – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΝΙΑ, QUICK – ΕΡΓΑΤΕΣ, BLUE SEA – ELECTRICAL, JL AUDIO – ΗΧΕΙΑ, HUMMINBIRD GPS – FISHFINDER.

Περισσότερα στο: motocraft.gr

 

2. ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία και της PORSCHE AG στην Ελλάδα. Με στόχο τη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης πρότασης, διανέμει κορυφαία ονόματα καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, μεταξύ άλλων CONTINENTALALPINESTARSOHLINSSHARKRICHAJEANNEAU και SELVA.

Περισσότερα στο: motodynamics-accessories.gr

 

3. KAPELOS DIESELS

Η εταιρεία Καπέλος Diesels A.E ιδρύθηκε το έτος 1972 και εξειδικεύεται στην πώληση και υποστήριξη προϊόντων που σχετίζονται με πετρελαιοκινητήρες σε δυο τομείς, στην παραγωγή ρεύματος μέσω ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (Γεννήτριες) ανοικτού η κλειστού τύπου, αυτόματης ή χειροκίνητης λειτουργίας, πολύστροφες ή αργόστροφες, μονοφασικές ή τριφασικές και σε ναυτικούς κινητήρες.
Στο δυναμικό της εταιρείας και με στόχο την καλύτερη, αμεσότερη και αξιόπιστη υποστήριξη των συνεργατών της, η ΚD διαθέτει πανελλαδικά δικό της δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, dealer και service dealer.

Η Καπέλος Diesels Α.Ε  είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα δυο εκ των μεγαλύτερων εργοστασίων παραγωγής ναυτικών και βιομηχανικών κινητήρων στο κόσμο. Αντιπροσωπεύει από το 1978 της Ιαπωνικής κατασκευής κινητήρες Yanmar και από το 1990 των Αμερικάνικης κατασκευής κινητήρες John Deere.

Περισσότερα στο: kapelos.gr

 

4. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Γνωρίστε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Επιχειρήσεων, που έχουν συνδέσει το όνομα τους για περισσότερα από 80 χρόνια με την αυτοκίνηση στην Ελλάδα. Ένας Όμιλος που έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στην εμπορία, διακίνηση, ανάπτυξη, κατασκευή, αλλά και συναρμολόγηση σε… οτιδήποτε κινείται!

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο της αυτοκίνησης, τον κόσμο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Μηχανές Θαλάσσης:  Η Διεύθυνση Μηχανών Θαλάσσης προωθεί και υποστηρίζει τα προϊόντα του Οίκου A.B. Volvo Penta Σουηδίας (μηχανές θαλάσσης για αναψυχή και επαγγελματική χρήση, βιομηχανικοί κινητήρες, ναυτικές ηλεκτρογεννήτριες) και τα marine προϊόντα του Οίκου Honda (τετράχρονες εξωλέμβιες και, από το 2004, συμβατικά φουσκωτά σκάφη).

Εκτός των παραπάνω, ο Κλάδος Μηχανών Θαλάσσης διαθέτει αυτόνομη αποθήκη εμπορευμάτων, ξεχωριστή οργάνωση αποθήκευσης και διακίνησης των ανταλλακτικών της, συνεργείο και τεχνική υποστήριξη.    Honda Marine, Volvo Penta

Περισσότερα στο: saracakis.gr

 

5. SUZUKI MARINE Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Η Suzuki Marine αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η εταιρεία μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα εδραίωσε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα αντιπροσώπων στην Ελλάδα, εμπορικών και τεχνικών, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετήσουν την επιθυμία ή το πρόβλημα κάθε πελάτη.

Περισσότερα στο: suzuki-marine.gr