Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η γενική συνέλευση του σωματείου μας, στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στη Γλυφάδα.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να προσέρχονται τα μέλη μας από την Αθήνα αλλά και πολλοί εξ αυτών ήταν από την επαρχία. Ο κ. Καμίτσης Πέρος από την Πάτμο, ο κ. Γεωργούλης από τη Σίφνο, ο κ. Γενναδόπουλος από τη Μήλο, ο κ. Ντέτσικας από τα Σύβοτα  Ηγουμενίτσας, ο κ. Μάνεσης από την Κέρκυρα, ο κ. Απέργης από την Τήνο, ο κ. Κρώνης από την Πάρο,  ο κ. Μουλατσιώτης από το Λεωνίδιο, ο κ. Μπερτσάτος από το Σκουροχώρι Ηλείας,  ο κ. Βιττωράτος Πέτρος και ο γιος του Γεράσιμος από την Κεφαλονιά και ο κ. Θεοχάρης από τη Λευκάδα.

Επίσης από το Κρανίδι ο κ. Αυδούλης και ο κ. Καραμαντζάνης, από τον  Γαλατά ο κ. Παπαδάκης, από την Ερμιόνη ο κ. Αργείτης, από τη Ζάκυνθο ο κ. Τσικνής, από τη μακρινή  Ίο ο κ. Κουτσούρβεης, από τη Σαντορίνη ο κ. Ζαμπέλης, από τον Βόλο ο κ. Πρίκας,  από την Εύβοια ο κ. Σιβρής, από τον Κόρφο ο κ. Μανωλάκης και από την Κόρινθο ο κ. Παπαγεωργίου.

Σε βαρύ κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς Χρυσόστομος, ξεκίνησε τις διεργασίες της γενικής συνέλευσης, λόγω του αναπάντεχου και ξαφνικού θανάτου,  την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, του εκλεκτού μας συναδέλφου και από τα ιδρυτικά  μέλη του σωματείου μας,  Νίκου Αλεξανδρόπουλου και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στη γενική συνέλευση ήταν προσκεκλημένος ο κ. Δεληγιαννάκης Εμμανουήλ, γενικός διευθυντής της εταιρείας DQSHellas  για να του αποδοθεί  τιμητική πλακέτα για την προσφορά και τη στήριξη στο σωματείο μας να υλοποιήσει την πιστοποίηση των μελών του με ISO 170 24. Επίσης οι κ.κ. Ξενικός Κωνσταντίνος, Ζακολίκος Βασίλειος και Εμμανουήλ Γεώργιος, οι οποίοι είναι οι εμπειρογνώμονες εξεταστές στην πρακτική εξέταση των μελών μας για την προσωπική δεξιότητα. Αφού παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια η διαδικασία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του σωματείου μας ξεκίνησε με την εκλογή του προέδρου. Πρόεδρός της εξελέγη παμψηφεί ο κ. Δημήτριος Μουλατσιώτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ταρασιάδης Ευάγγελος παρουσίασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης, και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο ταμίας κ. Κουτσούρος που παρουσίασε τον απολογισμό του 2019 και τον προϋπολογισμό του 2020, τελειώνοντας με τον κ. Μάνεση ο οποίος παρουσίασε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στο διάλειμμα κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε στον συνάδελφο από την Πάτμο κ. Καμίτση Πέρο. Του ευχόμαστε να έχει προσωπική και οικογενειακή υγεία αλλά και επαγγελματική ευημερία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η διαδικασία της εκλογής του Διοικητικού Συμβούλιου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στη Δευτεροβάθμια Οργάνωση ΕΟΒΕΑΜΜ, για την τριετία 2020 – 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι στην ΕΟΒΕΑΜΜ θα συγκροτηθούν σε σώμα το επόμενο διάστημα.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και την εκλογοαπολογιστική διαδικασία ο πρόεδρος της γενικής συνέλευση κ. Μουλατσιώτης Δημήτριος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης και ανανεώνει το ραντεβού για την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου μας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.