Νάκος Μιχαήλ

Υπέυθυνος: Νάκος ΜιχαήλΔιεύθυνση: 4ο ΧΛΜ. Κορωπίου - Βάρης, Κορωπί, Τ.Κ. 19442Τηλέφωνο: 2109657040Κινητό: 6932486666Email: info@mercnakos.grΙστοσελίδα: http://www.mercnakos.com/

Η επιχείρηση της οικογένειας Νάκου κυριαρχεί στο χώρο των υπηρεσιών μηχανών θαλάσσης για πάνω από 35 χρόνια.

Ο ιδρυτής της επιχείρησης Νάκος Εμμανουήλ, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας καθιέρωσε το όνομά του, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του, πρωταγωνιστώντας επί σειρά ετών στην ελληνική αγορά. Διδάσκοντας τις κορυφαίες γνώσεις του, στους γιούς του Παναγιώτη και Μιχάλη, καθώς και το μεράκι του για τους κινητήρες Mercruiser και όχι μόνο, παρέδωσε τη σκυτάλη στη νέα γενιά χωρίς όμως να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς που με γνώση, υπευθυνότητα και άριστη τεχνική κατάρτιση φροντίζουν με ασφάλεια, αμεσότητα και σεβασμό για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Η πολύχρονη εμπειρία τους στους έσω-εξωλέμβιους και εσωλέμβιους κινητήρες Mercruiser καθώς και η συνεχής επιμόρφωση, μέσω σεμιναρίων στις νέες τεχνολογίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, σας εξασφαλίζουν την τέλεια λειτουργία του κινητήρα σας.

Η Mercnakos είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής κινητήρων Mercruiser βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και συστημάτων πρόωσης. Επίσης ειδικεύεται στους εσωλέμβιους κινητήρες Indmar, PCM, Crusader και Ilmor.

Πάντα στο ίδιο πνεύμα και με την ίδια υπευθυνότητα η Mercnakos θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει σε όλη την επικράτεια, ακόμη και έξω από αυτή, με τη γνωστή ποιότητα και συνέπεια που επί σειρά ετών προσφέρει.