Κυριακούδης Αναστάσιος

Υπέυθυνος: Κυριακούδης ΑναστάσιοςΔιεύθυνση: 4o χλμ. Π.Ε.Ο Κορίνθου - Πατρών, Κόρινθος, 20100Τηλέφωνο: 27410 25955Κινητό: 6932 644619Email: tassosmarine@yahoo.grΙστοσελίδα: http://www.theomarine.gr/

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινά το 1966 με την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας με τα διακριτικά «THEO-MARINE». Το μεράκι αλλά και η τεχνογνωσία που διέθετε ο ιδρυτής της κ. Θεόδωρος Κυριακούδης ήταν τα βασικά συστατικά ώστε η επιχείρηση με πρώτη έδρα της στην Αθήνα (Καλλιθέα) να βρεθεί στην κορυφή της ελληνικής αγοράς σκαφών. Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια του κ. Αναστάσιου Κυριακούδη, με ειδίκευση στις μηχανές θαλάσσης, με έδρα πλέον την Κόρινθο. Οι άρτιες τεχνικές γνώσεις του κ. Κυριακούδη σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του πατέρα του, είναι σίγουρο πως θα λύσουν ακόμα και το πλέον δύσκολο πρόβλημα με το οποίο θα έρθουν αντιμέτωποι.

Οι εταιρείες οι οποίες έχουν εμπιστευθεί την εταιρεία του κ. Κυριακούδη περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις: Mercury (Optimax, Verado), Mariner,Tohatsu, Mercruiser, Cummins, Quicksilver, Arvor, Chaparral, Robalo, Valiant ενώ σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Πέραν των εξωλέμβιων μηχανών και σκαφών οι πελάτες μας έχουν στη διάθεσή τους και μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Βυθόμετρα, ανοξείδωτα, σχοινιά, σωστικά, θαλάσσια σπορ, υλικά περιποίησης σκαφών, τρέιλερ, άγκυρες, φώτα, μπαταρίες, λιπαντικά, ανταλλακτικά , κ.α.

Επίσης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά των σκαφών των πελατών μας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα φύλαξής τους . Στον τομέα της επισκευής των εξωλέμβιων ή έσω-εξωλέμβιων μηχανών οι ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις του κ. Κυριακούδη σε συνδυασμό με τις δελεαστικές τιμές αποτελούν σίγουρα πόλο έλξης και για ιδιοκτήτες που διαθέτουν μηχανές από άλλες εταιρίες .