Απέργης Ανδρέας

Υπέυθυνος: Απέργης ΑνδρέαςΔιεύθυνση: Νικολάου Κορνάρου 3, 84200, ΤήνοςΤηλέφωνο: 2283026100Κινητό: 6948 758459Email: a.apergis@apergisgroup.comΙστοσελίδα: https://apergisgroup.com/

Η Apergis Group δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής σκαφών, ενεργά εδώ και 6 χρόνια στο νησί της Τήνου. Δουλεύοντας με μεράκι και όρεξη, πάντοτε με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη και τον σεβασμό στον πελάτη, αναπτύξαμε σχέσεις εμπιστοσύνης που κατάφεραν να μας διακρίνουν στην ευρύτερη αγορά. Εσείς μας επιλέγετε και εμείς φροντίζουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά στις ανάγκες σας.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας με τον πιο ασφαλή, σωστό και οικονομικό τρόπο.

Η αγάπη μας για την κίνηση και την θάλασσα κατάφεραν να μας αναδείξουν ως μια από τις πιο δυναμικές και αποτελεσματικές μονάδες προμηθείας και επισκευής ναυτιλιακού εξοπλισμού στις Κυκλάδες. Μέσα από τον επαγγελματισμό και την εκπαίδευση , καταφέραμε να αποτελέσουμε επίσημα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Mercury- Mercruiser και μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών. Στα πλαίσια της δραστηριότητας μας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγγυώμενοι την ασφάλεια και την ποιότητα των θαλασσίων δραστηριοτήτων σας. Παράλληλα, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο δίκτυο ναυτιλιακών επιχειρήσεων, αναλαμβάνουμε την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων σκαφών αναψυχής.

Όραμα μας να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε. Πορευόμαστε ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας, χωρίς ποτέ να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πακέτα υπηρεσιών. Βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας και δεσμευόμαστε απέναντι σας υπεύθυνα.

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Πωλήσεις & service κινητήρων (εσωλέμβιων, εξωλέμβιων, εσω-εξωλέμβιων)
  • Πωλήσεις σκαφών
  • Πωλήσεις & service γεννητριών
  • Συντήρηση & φύλαξη σκαφών
  • Ναυτιλιακά / Ανταλλακτικά / Αξεσουάρ
  • Ανελκύσεις / Καθελκύσεις
  • Κινητή μονάδα service