Γενική Συνέλευση ΣΕΜΕΞ 2024

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στο «Ιδρυμα Ευγενίδου».

Με την παρουσία τους μας τίμησαν, η κυρία Ιωάννα Σιοτρόπου από τις Σχολές Ωμέγα, ο κύριος Πανάγος από την εταιρεία «FOKEA» και πολλά μέλη μας από τις διάφορες περιοχές.

Φέτος, πριν από την διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για την Ηλεκτρική Πρόωση στη θάλασσα Mercury AvatorTM από την εταιρεία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. επίσημου εισαγωγέα εξωλεμβίων κινητήρων Mercury® σε Ελλάδα,Αλβανία, Βουλγαρία και ΔΒΜ.

Επειτα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τον κύριο Πανάγο από την εταιρεία «FOKEA» καθώς και από τον κύριο Αποστολόπουλο Δημήτριο, Εξωτερικό Συνεργάτη του σωματείου, υπεύθυνος για τεχνικά θέματα.

Αργότερα, διενεργήθηκε η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση. Ο Πρόεδρος καλωσόρισε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη.

Στην συνέχεια, ακολούθησαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου κατά το έτος 2023 από τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου, κύριο Μάνωλα Ζήνων καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2023 από τον ταμία του σωματείου, κύριο Κουτσούρο Αλέξανδρο.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον κ. Μακρυπούλια Θεόδωρο.

Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επαγγελματική ευημερία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου μας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία