Γενική Συνέλευση 2022

 Πραγματοποιήθηκε και φέτος, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, η γενική συνέλευση του σωματείου μας, στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στη Γλυφάδα.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να προσέρχονται τα μέλη μας από την Αθήνα αλλά και πολλοί εξ αυτών ήταν από την επαρχία. Ο κ. Καμιτσης Περος από την Πάτμο, ο κ. Ντετσικαςαπό τα Συβοτα Ηγουμενίτσας, ο κ. Κρωνης από την Πάρο, κ. Μπερτατος από την Ηλεία. Επίσης από το Κρανίδι ο κ.Αυδουλης και ο κ. Καραμαντζάνης, από τον Γαλατά ο κ. Παπαδάκης, από τον Βόλο ο κ. Πρίκας και πολλά ακόμη μέλη του σωματείου μας.

Ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς Χρυσόστομος, ξεκίνησε τις διεργασίες της γενικής συνέλευσης.

Στη συνέχεια η διαδικασία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του σωματείου μας ξεκίνησε με την εκλογή του προέδρου. Πρόεδρός της εξελέγη παμψηφεί ο κ. Παπαδάκης Βασίλειος , ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. κ. Μανωλας Ζήνων, παρουσίασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης, και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο ταμίας κ. Κουτσούρος Αλέξανδρος που παρουσίασε τον απολογισμό του 2021.

Έπειτα, ακολούθησε η ομιλία από τον κ. Καλογερακη Μανώλη, με θέμα:  ‘’Ο επαγγελματίας τεχνικός μηχανών θαλάσσης στην εποχή μας’’ καθώς και από τον κ. Καμιτση Περο η παρουσίαση της ηλεκτροκίνητης βάρκας ‘’ΕΛΠΙΣ’’.

Στο τέλος, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και το φλουρί έτυχε στον συνάδελφο από τον Βόλο ο κ. Πρίκα Δημήτρη. Του ευχόμαστε να έχει προσωπική και οικογενειακή υγεία αλλά και επαγγελματική ευημερία.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κ. Παπαδάκης Βασίλειος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης και ανανεώνει το ραντεβού για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου μας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.