Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 έγινε πρόσκληση στα μέλη του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών από τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για ένα φιλικό γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Μαζευτήκαμε συνάδελφοι από την Ηγουμενίτσα, τον Μύτικα, την Ζάκυνθο, την Πάρο, την Τήνο, το Λεωνίδιο, το Κρανίδι, την Κόρινθο και την Αθήνα, συζητήσαμε και απολαύσαμε τα ωραία εδέσματα του εστιατορίου.

Στην εκδήλωσή μας ήταν παρόντες ο κύριος και η κυρία Δεληγιαννάκη από την εταιρεία DQS Ελλάς, ο κ. Ξενικός, ο κ. Γιαννούτσος , ο κ. Ζακολίκος και ο κ. Εμμανουήλ οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα για την πιστοποίηση των μελών μας στην προσωπική δεξιότητα.

Ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαρίστησαν όλους όσοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και ήταν μαζί μας.

Επίσης ευχαριστούμε και τους συναδέλφους κ.κ. Πέτρο και Άκη Βιττωράτο από την Κεφαλονιά οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά έστειλαν τον χαιρετισμό τους.Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 1

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 2

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 3

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 4

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 5

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 6

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 7

Εκδήλωση ΣΕΜΕΞ στον ΝΟΠΦ 8