Ειδική Προσφορά για τα μέλη του ΣΕΜΕΞ

Θέλετε εκπαιδευμένο προσωπικό στο χώρο των μηχανών θαλάσσης;

Αγαπητά μέλη του Σ.Ε.Μ.ΕΞ,

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον φορέα σας ως εξεταστικό κέντρο στην ειδικότητα του Τεχνικού Μηχανών Σκαφών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια ξεχωριστή προσφορά που έχουμε για εσάς και μέλη της οικογενείας σας.

Όπως γνωρίζετε οι Σχολές Ωμέγα δραστηριοποιούνται στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης εδώ και 54 χρόνια και τα τελευταία χρόνια έχουμε ιδρύσει την Ωmega Yachting Academy – Ωmega Speed boat Academy και εξειδικευόμαστε στο θαλάσσιο Τουρισμό, την μηχανολογία σκαφών και την διακυβέρνηση σκαφών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω λόγω της συνεργασίας με τον φορέα σας και ως μέλη του σωματείου Σ.Ε.Μ.ΕΞ προσφέρουμε ειδικές τιμές στα προγράμματά μας.

Μηχανικός Σκαφών [1]
Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής [2]
Άδεια χειριστή Ταχυπλόου Σκάφους [3]

Τα προγράμματά μας είναι πιστοποιημένα από Κρατικές Αρχές (Υπουργείο Παιδείας
– Λιμενικές Αρχές) και Φορείς Πιστοποίησης και προσφέρουμε εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα για την απόκτηση δεξιοτήτων και πιστοποιήσεων στον τομέα της Μηχανολογίας Σκαφών και Χειριστές Ταχυπλόων.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εκπαίδευση είναι ο βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη του τομέα. Γι’ αυτό, παρέχουμε τα πιο προηγμένα προγράμματα κατάρτισης στη βιομηχανία του Yachting και της Μηχανολογίας και έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας. Όλα τα μέλη του σωματείου μπορούν να απολαύσουν ειδική έκπτωση 30% στην τιμή της άδειας Χειριστή Ταχυπλόου Σκάφους.

Επιπλέον, προσφέρουμε επίσης ειδικές τιμές για τις ειδικότητες ΙΕΚ Μηχανοτρονικής και Κυβερνητών Σκαφών Αναψυχής – Μηχανικός Σκαφών Αναψυχής.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε.

Θέλω να μάθω περισσότερα.