Τεχ. Θέματα
Τεχνικά Θέματα

Τα μέλη μας

Συστήματα ανίχνευσης νερού σε καύσιμες ύλες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 Στο δυναμικό του ΣΕΜΕΞ, πέρα από τους πλέον εξειδικευμένους τεχνικούς στο χώρο, συναντάμε και ορισμένους ανθρώπους που διαθέτουν μια έμφυτη κλίση στην έρευνα. Ο συνάδελφος Μιχάλης Φαχίδης είναι ο εμπνευστής και κατασκευαστής μιας πλήρους γκάμας ηλεκτρονικών συστημάτων ανίχνευσης νερού σε καύσιμες ύλες, γνωστά ως WaterWarningSystems.

Τα εν λόγω συστήματα απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αποσκοπούν στην «οχύρωση» των κινητήρων ενάντια σε μολυσμένα, από νερό, καύσιμα. Το τεχνολογικό υπόβαθρο της εν λόγω εφαρμογής υπερέχει των αντίστοιχων συμβατικών συσκευών διαχωρισμού/διήθησης νερού και συνοδεύεται από διεθνείς πατέντες που επικυρώνουν την καινοτομική φύση της προϊοντικής σειράς.

Προσωπικά θεωρώ ότι αυτές οι συσκευές είναι απαραίτητες σε κάθε σκάφος, γιατί προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση σε ένα καίριο πρόβλημα που μαστίζει τους κινητήρες, και δη τους σύγχρονους.

Μια ιδιαίτερη διαπίστωση που έκανα μέσα από το αναρτημένο δίκτυο στην ιστοσελίδα του συναδέλφου www.warningsa.com, είναι πως έχει επεκταθεί και σε ευρωπαϊκές αγορές, μέσα από τη δημιουργία καναλιών διανομής σε χώρες όπως Γερμανία, Δανία, Ολλανδία και Σουηδία. Ιδιαίτερα, όμως, με χαροποίησε το γεγονός ότι αρκετά μέλη του ΣΕΜΕΞ ανήκουν στο δίκτυο της εταιρείας, αξιοποιώντας το ιδιαίτερο αυτό ελληνικό προϊόν και αποτελώντας στήριγμα στις προσπάθειες του συναδέλφου Μιχάλη. Πραγματικά νιώθω υπερήφανος για τη συμβολή τους αυτή και πιστεύω πως όλοι αξίζουν ένα μεγάλο «μπράβο».

 

Διαβάστηκε 3845 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νερό πηγή ζωής ΚΤΕΟ και τέλη για τα σκάφη αναψυχής »

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook