Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

ΒΡΕΘΗΚΕ: Κλοπή σκάφους Evripus 6,80 στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Αγαπητοί κ. συνάδελφοι, πελάτες, συνεργάτες και μέλη του σωματείου μας,

είμαστε στην ευχάριστή θέση να σας ενημερώσουμε πως το σκάφος που εκλάπη από το κατάστημα του συναδέλφου Πέτρου Βουτσίνου βρέθηκε στην Πάτρα…

Από την πρώτη στιγμή μου μάθαμε πως εμφανίστηκε άλλο ένα κρούσμα κλοπής σε συνάδελφό μας, κινητοποιηθήκαμε άμεσα με όποιο τρόπο και μέσο διέθετε ο καθένας για να βοηθήσουμε στην ανεύρεσή του. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, το τμήμα Ασφάλειας Πάτρας και το Τμήμα Ασφάλειας Αλίμου καθώς και τη Διεύθυνση Λειτουργίας της Αττικής Οδού. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη συμβολή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ κ. Άρη Πορτοσάλτε καθώς και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν την είδηση και βοήθησαν στην άμεση ενεργοποίηση των αρχών καθώς και των πολιτών.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών με όλα τα μέλη του στέκεται αρωγός για άλλη μια φορά όπου εμφανιστεί ανάγκη, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των σκαφών συνεργατών και πελατών σε στεριά και θάλασσα. Παράλληλα, η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μελών του Σωματείου και η συνεχής κατάρτισή τους, εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των σκαφών και την ετοιμότητα αντιμετώπισης οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος προκύψει.

Το Δ.Σ. του ΣΕΜΕΞ

Διαβάστηκε 2190 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook