Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΕΞ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της  Αθήνας. Τα μέλη μας αφού άρχισαν να προσέρχονται ένα ένα, εγγράφησαν στους καταλόγους, πλήρωσαν  τη συνδρομή τους και προσήλθαν στην αίθουσα για να ξεκινήσει η διαδικασία της συνέλευσης.

 

Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν. Προσκεκλημένοι από την εταιρεία ΕΛΙΝΟΪΛ ήταν ο κ. Γαλανόπουλος και ο κ. Λεβιδιώτης οι οποίοι παρουσίασαν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα σχετικό με τα λιπαντικά. Ακολούθησαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις για το θέμα. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και στις 15:00 μ.μ. ξεκίνησαν οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στην ΕΟΒΕΑΜΜ.

Όλα κύλησαν ομαλά, αποπερατώθηκε η ψηφοφορία και καταμετρήθηκαν οι ψήφοι .

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 στα γραφεία του ΣΕΜΕΞ, Γλάδστωνος 8, στις 8:30 μ.μ. συνεδρίασε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και τα νεοεκλεγέντα μέλη του. Κατόπιν τούτου ψήφισαν και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο θα συμμετέχουν οι κάτωθι:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βουλγαράκης Ηλίας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παλαμάρας Γεώργιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Επιτροπάκης Εμμανουήλ

ΤΑΜΙΑΣ: Εμμανουήλ Γεώργιος

ΜΕΛΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος

ΜΕΛΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ελευθερίου Ιωάννης

ΜΕΛΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Καραλής  Άγγελος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φαχίδης Μιχαήλ

ΜΕΛΟΣ: Μάνεσης Γεώργιος

ΜΕΛΟΣ: Κανελλόπουλος Εμμανουήλ

ΕΟΒΕΑΜΜ

Εμμανουήλ Γεώργιος

Επιτροπάκης Εμμανουήλ

Σε όλους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους. Να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη, μαχητικότητα και προσδοκία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

Διαβάστηκε 4240 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook