Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Συνάντηση των μελών ΣΕΜΕΞ στην Αθήνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(33 ψήφοι)

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ύστερα από πρόσκληση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», στη Γλυφάδα, στις 7:00 μ.μ. τα μέλη του Πανελλήνιου σωματείου τεχνικών μηχανών θαλάσσης  μικρών σκαφών (Σ.Ε.Μ.ΕΞ).

Η πρόσκληση ήταν περισσότερο για τους συναδέλφους της Αθήνας, αλλά προς μεγάλη μας χαρά παρευρέθηκαν και μέλη μας από την επαρχία, καθώς και φίλοι του σωματείου μας. Τους ευχαριστούμε όλους όσοι ήταν παρόντες σε αυτή τη συνάντηση και ιδιαίτερα τους κ.κ. Αυδούλη Κων/νο και Καραμαντζάνη Απόστολο από το Κρανίδη, Μουλατσιώτη Δημήτριο από το Λεωνίδιο, Γενναδόπουλο Ανδρέα από τη Μήλο, Μπερτσάτο Δημήτριο και το γιο του Νικόλαο από τον Πύργο.

Επίσης ευχαριστούμε τους κ.κ. Πολυχρονίου Γιώργο, Βαρβέρη Δημησθένη, Γαλούνη Κων/νο,  Οικονόμου Γεώργιο, Βενιέρη Χρήστο, καθώς και τον κ. Θεοδόση Ιωάννη (Μεσίτη Ασφαλίσεων) www.insuranceinfo.gr, ο οποίος μίλησε για την Ασφάλιση Αστικής ευθύνης μονάδων επισκευής – συντήρησης και κατασκευής σκαφών – μηχανών θαλάσσης και για την Αστική Ευθύνη Τρίτων.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:
1. Υποχρέωση ανάρτησης τιμοκαταλόγου και ειδικές ρυθμίσεις για επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Υπουργική απόφαση αριθμ. 91354/2017 ΦΕΚ 2983/Β/30-8-17.
2. Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων.
3. Μητρώο τεχνικών.
4. Τεχνικός ασφαλείας.
5. Ενημέρωση του προφίλ των μελών μας στο www.semex.gr  και διαφήμισή τους μέσω της Google.
6. Πραγματοποίηση τρίωρου σεμιναρίου στην ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Ακολούθησε η παρουσίαση και συζήτηση των θεμάτων  και στη συνέχεια έγινε ένας εποικοδομητικός  διάλογος μεταξύ των μελών μας και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Τέλος, ο πρόεδρος του σωματείου μας κ. Χρυσόστομος Σουμαλάς έκοψε την τούρτα και μίλησε για τα είκοσι (20) χρόνια που  συμπληρώθηκαν από την ίδρυση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ (ΣΕΜΕΞ).  Ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αποτελεί τον μοναδικό συνδετικό κρίκο μεταξύ των, ανά την Ελλάδα, μηχανικών εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, οι περισσότεροι των οποίων, είναι και μέλη του. Είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο κινείται στο πλαίσιο της κατοχύρωσης, προάσπισης και προστασίας των οικονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικών συμφερόντων των τεχνικών που ασχολούνται με τη συντήρηση και επισκευή γενικά μηχανών θαλάσσης για μικρά σκάφη.

Όλοι ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ «ΣΕΜΕΞ» και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση.

J3 Pics Item Nea 085 OasisHotel 01

J3 Pics Item Nea 085 OasisHotel 02

J3 Pics Item Nea 085 OasisHotel 03

J3 Pics Item Nea 085 OasisHotel 04

J3 Pics Item Nea 085 OasisHotel 05

Διαβάστηκε 1409 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 75 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook