Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Συνάντηση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Την Πέμπτη (17/9/2015) στις 11 το πρωί  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΕΞ συναντήθηκαν στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με Αξιωματικούς  της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας .

Η συνάντηση έγινε   κατόπιν αιτήματος  του σωματείου μας με την υπ. αριθμ. Απόφαση του Δ.Σ. (2/9/15) και με επιστολή με αρ. πρωτ. 640 η οποία είχε σταλεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Αττικής.

Το θέμα της συνάντησης  ήταν  οι κλοπές που εδώ και πέντε μήνες έχουν εκδηλωθεί σε μέλη του ΣΕΜΕΞ , αλλά και σε συναδέλφους του κλάδου μας.

Ο αρμόδιος αξιωματικός άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απόψεις και τον προβληματισμό των εκπροσώπων μας και τους διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα σταθεί στο πλευρό τους και θα πατάξει με κάθε τρόπο τις κλοπές που γίνονται σε βάρος των   συναδέλφων του σωματείου μας.

Είναι σημαντικό τόνισε ο Αξιωματικός να υπάρχει συνεργασία και από τις δύο πλευρές, αλλά και άμεση ενημέρωση και κινητοποίηση.
Από την πλευρά μας η διοίκηση του σωματείου μας  δεσμεύτηκε να ενημερώσει  και να εκπαιδεύσει μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας στην αναγνώριση παραποιημένων αριθμών σειράς κινητήρων και σκαφών.

Διαβάστηκε 2063 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook