Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Συνάντηση συνεργασίας στο ΒΕΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, στις 6:00 μ.μ. μια συνάντηση συνεργασίας στην έδρα του ΒΕΑ (Ακαδημίας 18, 1ος όροφος). Η συνάντηση αυτή αφορούσε στην επισκευή και συντήρηση οχημάτων και συναφών επαγγελμάτων, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης .

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης είναι ραγδαίες και αυτό θα επηρεάσει δραματικά το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων.

Η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά στην ηλεκτροκίνηση των οχημάτων η οποία σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή παγκοσμίως (προστασία περιβάλλοντος, Ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο για μείωση των ρύπων των οχημάτων κ.λπ.) έχει οδηγήσει τις κατασκευάστριες εταιρείες να επενδύουν δισεκατομμύρια σε αυτή την τεχνολογία με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια δεκάδες ή και εκατοντάδες νέα μοντέλα οχημάτων να είναι αποκλειστικά ηλεκτρικά ή υβριδικά.

Το παρών στη συνάντηση αυτή έδωσαν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου σωματείου τεχνικών μηχανών θαλάσσης κ. Χρυσόστομος Σουμαλάς καθώς και ο ταμίας κ. Αλέξανδρος Κουτσούρος. Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και οι συνάδελφοι του κλάδου αντάλλαξαν απόψεις και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις νέες εξελίξεις.

Διαβάστηκε 144 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:
  • Τεχνικός Μηχανών Θαλάσσης και Αναψυχής

Newsletter

Facebook