Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Πραγματοποιήθηκε το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για την Χειμερινή Συντήρηση Σκάφους-Κινητήρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, το σεμινάριο με θέμα «Χειμερινή συντήρηση σκάφους – κινητήρα» που διοργανώθηκε από το Πανελλήνιο σωματείο τεχνικών μηχανών θαλάσσης (ΣΕΜΕΞ) και το περιοδικό Boat & Fishing στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ». Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την παρουσίαση από τους δύο ομιλητές μας:

Τον κ. Ιωάννη Παπαδόγια από την εταιρεία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και τον κ. Νικόλαο Πέππα από την εταιρεία MOTOCRAFT.

Ευχαριστούμε όλους όσοι με πολύ ενδιαφέρον αγκάλιασαν αυτή την ημερίδα. Τους ομιλητές, την κα Δρίτσα Ζωή, από την εταιρεία Ζώης Ευσταθίου και τα αναμνηστικά δώρα τα οποία δόθηκαν στους συμμετέχοντες. Τον κ. Θεόδωρο Γκίνη από την εταιρεία Motocraft. Τον κ. Κωνσταντίνο Ξενικό, εκπαιδευτικό στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και όλη την ομάδα των φοιτητών στην ειδικότητα του μηχανοτρονικού. Τους εκπροσώπους εταιρειών, επιχειρήσεων, τους φίλους του σωματείου μας, καθώς και τα μέλη του, που δεν δίστασαν να είναι παρόντες από το Κρανίδι, την Εύβοια, την Κάλυμνο, αλλά και από την Λευκάδα.

Τον κ. Γιώργο Πολυχρονίου, εκδότη του περιοδικού Boat & Fishing για την πολύτιμη βοήθειά του και τη στήριξη που παρέχει στο σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστηκε 1084 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook