Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΣΕΜΕΞ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών (ΣΕΜΕΞ). Από νωρίς το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 2016 άρχισαν να προσέρχονται τα μέλη του σωματείου μας για να «δώσουν το παρών» στη συγκέντρωση που γίνεται εδώ και 18 χρόνια, πάντα την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Παρόλη τη δύσκολη κατάσταση και από ξηράς αλλά και από θάλασσας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων αγροτών, λιμενεργατών και πλοίων, και τον αποκλεισμό των δρόμων από τα τρακτέρ αρκετά ήταν τα μέλη μας τα οποία ήρθαν από πολύ μακριά. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους ευχαριστούν από καρδιάς.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους και επαγγελματίες που προσήλθαν και παρακολούθησαν τη γενική συνέλευση και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Κουντουράκη, ο οποίος διέθεσε και το δώρο για το φλουρί.

Προσκεκλημένος στη γενική συνέλευση ήταν ο κ. Γιώργος Μαριόλης ο οποίος για μία ώρα παρουσίασε μηχάνημα βενζίνης ελέγχου και καθαρισμού συστήματος τροφοδοσίας, καθώς και σύστημα ψεκασμού common-rail.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου το φλουρί κέρδισε ο κ. Γιώργος Μάνεσης, μέλος του ΣΕΜΕΞ, από την Κέρκυρα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κ. Γεώργιος Μάνεσης ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΕΜΕΞ για  την παρουσία τους και κήρυξε το πέρας της συνεδρίασης.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τις 29 Ιανουαρίου 2017. Μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε δουλειές.

J3 Pics Item Nea 054 2016 GS02

J3 Pics Item Nea 054 2016 GS03

Διαβάστηκε 1666 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook