Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου μας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του πανελλήνιου σωματείου τεχνικών μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών (ΣΕΜΕΞ).

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Δικτύου Τηλεματικής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΒΕΑ), Ακαδημίας 18, στον 1ο όροφο.

Από τις 8.30 το πρωί τα μέλη μας άρχισαν να προσέρχονται στον χώρο της συνέλευσης. Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν  ικανοποιητική, ενώ ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν από μακριά, όπως: Γενναδόπουλος Ανδρέας (Μήλος), Απέργης Ανδρέας (Τήνος), Ζαμπέλης Γιώργος (Σαντορίνη), Διαμαντόπουλος Νικόλαος (Σαντορίνη), Μουλατσιώσης Δημήτρης (Λεωνίδιο), Βιττωράτος Πέτρος (Κεφαλονιά), Θεοχάρης Παναγιώτης (Λευκάδα), Τσικνής Κωνσταντίνος (Ζάκυνθος), Μπερτσάτος Δημήτριος και ο γιος του Νικόλαος (Πύργος), Αυδούλης Κωνσταντίνος (Κρανίδι), Καραμαντζάνης Απόστολος (Κρανίδι), Ράπτης Ανδρέας (Πάτρα), Μεντζίνης Γιώργος (Πάτρα), Ντέτσικας Κωνσταντίνος (Σύβοτα Ηγουμενίτσας), Παπαδάκης Βασίλης (Γαλατάς Τριζοινίας).


Δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι κ.κ. Μάνεσης Γιώργος (Κέρκυρα), Γεωργούλης Γεώργιος (Σίφνος), Καμίτσης Πέρος (Πάτμος) οι οποίοι αν και προσπάθησαν να είναι κοντά μας δεν τα κατάφεραν.


Κοντά μας και φέτος ήταν ο αγαπητός φίλος του σωματείου μας κ. Γιώργος Πολυχρονίου, ο οποίος στην Έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - Sea & Tourism Expo 2019 από 29-31 Μαρτίου θα μας παρέχει χώρο περιπτέρου, καθώς και ο χορηγός στο www.semex.gr κ. Κωνσταντίνος Γαλούνης.


Η διαδικασία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του σωματείου μας ξεκίνησε με την εκλογή του προέδρου της γενικής συνέλευσης. Πρόεδρός της εξελέγη παμψηφεί ο κ. Δημήτριος Μουλατσιώτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή.


Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ταρασιάδης Ευάγγελος παρουσίασε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης και στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς και ο γεν. γραμματέας κ. Μάνωλας αναφέρθηκαν στα πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου και ο κ. Κουτσουρός παρουσίασε τον απολογισμό του 2018 και τον προϋπολογισμό του 2019 .


Συνάδελφοι,

φέτος αυτή η γενική συνέλευση είχε έναν μεγάλο απόντα. Ένα ιδρυτικό μέλος του σωματείου μας και για πολλά χρόνια γενικό του γραμματέα. Τον Μανώλη Επιτροπάκη που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά μας στα 51 του χρόνια. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει το σωματείο μας στη μνήμη του είναι μια τιμητική πλακέτα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ , η οποία θα δοθεί εδώ σήμερα στη γυναίκα του κ. Έλενα Ηλιάδη και στις κόρες του Μαρίνα και Αγγελική, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο σωματείο ΣΕΜΕΞ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς ενημέρωσε τα μέλη του σωματείου μας ότι κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου φέτος θα συμμετέχει ο ΣΕΜΕΞ στην 33η Έκθεση ΝΑΤΕΧ 2019 από 15 - 17 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ - ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ με περίπτερο χορηγία της διοργάνωσης VARVERIS MEDIA. Aξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διεξαχθεί ημερίδα από το σωματείο μας.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Σουμαλά Χρυσόστομο. Επίσης με τη διαδικασία της λοταρίας κληρώθηκε και ένα δώρο το οποίο ήταν ευγενική χορηγία, της εταιρείας MOBILE BATTERY OE, του κ. Θεοδοσίου Σολδάτου, ο οποίος είναι και χάλκινος χορηγός στο site www.semex.gr. Το δώρο κέρδισε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Αντώνης Λυραντζάκης.

Ευχόμαστε και στους δύο τυχερούς υγεία, αγάπη και επαγγελματική ευημερία.


Μετά την ολοκλήρωση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρός της κ. Μουλατσιώτης Δημήτριος ανανέωσε το ραντεβού για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.


Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου μας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.

 

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 A

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 B

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 C

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 D

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 E

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 F

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 G

J3 Pics Item Nea 112 GS 2019 H

Διαβάστηκε 625 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook