Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του πανελλήνιου σωματείου τεχνικών μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών.

Η εκδήλωση έγινε και πάλι στην ανακαινισμένη αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, Ακαδημίας 18, στον 1ο όροφο.

Από τις 8.30 το πρωί τα μέλη μας άρχισαν να προσέρχονται στον χώρο της συνέλευσης. Πραγματικά ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση των μελών μας, και ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλου αυτούς που ήρθαν από μακριά, όπως: Καμίτσης Πέρος (Πάτμος), Γενναδόπουλος Ανδρέας (Μήλος), Μελανίτης Γιώργος (Τήνος), Ζαμπέλης Γιώργος (Σαντορίνη), Μουλατσιώσης Δημήτρης (Λεωνίδιο), Βιττωράτος Πέτρος και υιός ( Κεφαλλονιά), Θεοχάρης Παναγιώτης (Λευκάδα), Κρώνης Κωνσταντίνος (Πάρο), Βουτσίνος Σπύρος (Κιάτο), Μπερτσάτος Νικόλαος (Πύργος), Μανωλάκης Δημήτριος (Κόρφος), Αργείτης Δημήτριος (Κόρφος), Κυριακούδης Τάσος (Κόρινθος), Αυδούλης Κωνσταντίνος (Κρανίδι) και Καραμαντζάνης Απόστολος (Κρανίδι).

Δικαιολογημένοι είναι και οι κ.κ. Μάνεσης Γιώργος (Κέρκυρα), Απέργης Ανδρέας (Τήνος), Φρατζέσκος Ιωάννης (Αλόννησος) οι οποίοι αν και προσπάθησαν να είναι κοντά μας δεν τα κατάφεραν.

Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε με ένα 2ωρο σεμινάριο με τίτλο «Τα συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων», με εισηγητή τον κ. Πέτρο Καραμπίλα, γενικό διευθυντή του Ινστιτούτου Διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ΙΔΕΕΑ.

Εκτός από τα μέλη του σωματείου μας που το παρακολούθησαν, ήρθαν και αρκετοί συνάδελφοι και ιδιαίτερα, νέα παιδιά, τα οποία έχουν αποκτήσει την ειδικότητα του τεχνικού μηχανών θαλάσσης. Για τη συμμετοχή τους όλοι παρέλαβαν ονομαστική ΒΕΒΑΙΩΣΗ παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από τον κ. Καραμπίλα και τον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Σουμαλά. Και πάλι τους ευχαριστούμε όλους για την προσέλευσή τους.

Στη συνέχεια αφού παρουσιάστηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ολοκληρώθηκε μέχρι τις 2.30 μ.μ. η διαδικασία της γενικής συνέλευσης, όπου ο πρόεδρός της κ. Μουλατσιώτης Δημήτριος, ανανέωσε το ραντεβού για την τελευταία Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Καραμαντζάνη Απόστολο από το Κρανίδι, και το δώρο το προσέφερε η εταιρεία του Νίκου Κουντουράκη, ο οποίος είναι και χορηγός στο www.semex.gr. Επίσης αναμνηστικά μοιράστηκαν και από την εταιρεία ΣΚΑΖΙΚΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Μ.ΕΞ, ευχαριστούν όλους όσοι ήταν παρόντες και φέτος στη γενική συνέλευση του σωματείου μας και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με οικογενειακή υγεία και επαγγελματική ευημερία.

Για τη συμμετοχή τους όλοι παρέλαβαν ονομαστική ΒΕΒΑΙΩΣΗ παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον κ. Καραμπίλα και τον πρόεδρο του σωματείου μας κ. Σουμαλά. Και πάλι τους ευχαριστούμε όλους για την προσέλευσή τους.

 

J3 Pics Item Nea 092 GS2018 G

 

J3 Pics Item Nea 092 GS2018 B

 

J3 Pics Item Nea 092 GS2018 C

 

J3 Pics Item Nea 092 GS2018 D

 

J3 Pics Item Nea 092 GS2018 E

 

J3 Pics Item Nea 092 GS2018 F

Διαβάστηκε 1444 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook