Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΕΞ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι που δήλωσαν "παρών", καθώς επίσης και οι προσκεκλημένοι. Ειδικά ευχαριστούμε τους συναδέλφους που παρευρέθησαν από την επαρχία, (Πάτμο, Κέρκυρα, Μήλο, Σίφνο, Κρανίδι). Αυτό μας δείχνει ότι η "αγκαλιά" του ΣΕΜΕΞ είναι αρκετά μεγάλη και τους χωράει όλους.
Κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί έτυχε στον κ. Γ. Οικονόμου. Του ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και οικονομική ανάταξη. Το ίδιο ευχόμαστε και σε όλους τους συναδέλφους μας.
Σε αυτή τη γενική συνέλευση εκτός όλων των άλλων, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα  του ΕΣΠΑ, που αφορά και τον κλάδο μας, καθώς και η ομόφωνη απόφαση των μελώνμας να διοργανωθεί έκθεση υπό την αιγίδα του  ΣΕΜΕΞ, με τίτλο "ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ".

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, και δίνουμε το νέο μας ραντεβού για την επόμενη Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014.
Μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά και στα μαστόρια μας καλές δουλειές!

Διαβάστηκε 2653 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 82 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook