Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Περίληψη Προκήρυξης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


Με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά και αντικείμενο την «Σύνταξη κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης» για το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) για το Νομό Αττικής στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης Α΄ της Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε. – ΕΣΠΑ 2007-2013 - Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».


Αναθέτουσα Αρχή: Σωματείο Ελλήνων Μηχανικών & Επισκευαστών Εξωλέμβιων Μηχανών & Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών Αναψυχής (ΣΕΜΕΞ), Γλάδστωνος 8, Αθήνα, Τηλ. /Fax: 210 3848073, e-mail: info@semex.gr

To έργο «Σύνταξη κλαδικού σχεδίου διαρθρωτικής προσαρμογής μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης για το Σωματείο Ελλήνων Μηχανικών & Επισκευαστών Εξωλέμβιων Μηχανών & Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών Αναψυχής για το Νομό Αττικής περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Τη σύνταξη του Κλαδικού Σχεδίου Διαρθρωτικής Προσαρμογής, το οποίο πρέπει να εξειδικεύεται υποχρεωτικά σε Δράσεις Κατάρτισης και να προσδιορίζει την αναγκαιότητα ή μη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν και θα εγκριθούν στην Πρόσκληση Β.

  2. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: για θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας και Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων.

Το προϋπολογιζόμενο τίμημα του συνόλου της σχετικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των πενήντα έξι χιλιάδων ευρώ (56.000 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ο οποίος θα ισχύει κατά την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής.

Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.

Δικαίωμα συμμετοχής
στο διαγωνισμό έχουν τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, η οποία κυρώθηκε με τον Ν. 2513/1997, έχουν αντικείμενο συναφές με το παρόν έργο και πληρούν τους όρους που καθορίζονται στο τεύχος προκήρυξης του έργου.

Για την παραλαβή τεύχους προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σωματείο Ελλήνων Μηχανικών & Επισκευαστών Εξωλέμβιων Μηχανών & Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών Αναψυχής, Γλάδστωνος 8, Αθήνα, Τηλ. & FAX: 210 3848073, e-mail: info@semex.gr., κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 - 13:30, αρμόδια κα Γ. Χειμωνάκη.

Οι προσφορές κατατίθενται στο Σωματείο ΣΕΜΕΞ.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 21/03/2011 και ώρα 11:00 στα γραφεία του ΣΕΜΕΞ, από την αρμόδια Επιτροπή.
Προσφορές που παραλαμβάνονται από το ΣΕΜΕΞ μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δε λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ & ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Voulgarakis_Signature

 

ESPA_Banner

Εδώ θα βρείτε ολόκληρη την προκήρυξη του πρόχειρου διαγωνισμού σε μορφή .PDF.

Διαβάστηκε 4455 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook