Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Πάρκινγκ σκαφών ή εκτελούνται πάσης φύσεως εργασίες...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Γιώργου Ανδρή

Τα πάρκινγκ σκαφών είναι ιδιαίτερα γνωστά στη χώρα μας εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τους αλλά και των υπηρεσιών ανέλκυσης και καθέλκυσης που προσφέρουν στους πελάτες τους. Σε όποια παραλία και αν βρεθείς κάπου υπάρχει ένα πάρκινγκ στο οποίο όμως διενεργούνται παράνομα πάρα πολλές εργασίες.
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς όλα σχεδόν τα πάρκινγκ παρέχουν υπηρεσίες σέρβις κινητήρων χωρίς παραστατικά και νόμιμη άδεια, φανοποιείας και επίστρωσης μουραύγιας (με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα), όπως επίσης τοποθέτησης αξεσουάρ, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και όποια άλλη εργασία διενεργούν τα νόμιμα συνεργεία.
Βέβαια όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται χωρίς αποδείξεις από ανασφάλιστους εργάτες (κυρίως μετανάστες) και χωρίς καμία διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι τα πάρκινγκ σκαφών να έχουν μετεξελιχθεί σε συνεργεία, ηλεκτρολογεία, ναυπηγεία και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς χωρίς καμία απολύτως πρόνοια για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα η έλλειψη ελέγχων μειώνει στο ελάχιστο τα δημοσιονομικά έσοδα από έναν ολόκληρο κλάδο...

Διαβάστηκε 3322 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook