Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

ΟΛΠ: Μαρίνα σκαφών αναψυχής στο Πέραμα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την επέκταση του Δυτικού Μώλου του Λιμένα Ε΄ στο Πέραμα με νέα έργα, ώστε να λειτουργήσει πλήρως ως μαρίνα σκαφών αναψυχής, αποφάσισε το Δ.Σ. του ΟΛΠ Α.Ε.


Το έργο αυτό το οποίο γίνεται μετά από τη συμφωνία του Δήμου Περάματος και της Διοίκησης του ΟΛΠ Α.Ε. αφορά τη διαπλάτυνση των χερσαίων χώρων του υφιστάμενου Νότιου Μώλου μήκους 180 μέτρων και την κατασκευή ράμπας για την εξυπηρέτηση του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου.
Η δαπάνη των έργων θα ανέλθει συνολικά σε 245.000 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ, απρόβλεπτες δαπάνες και αναθεώρηση) και θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από τον ΟΛΠ Α.Ε. Για την εκτέλεση του έργου απαιτείται προηγούμενη έκδοση ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας, επειδή το έργο περιλαμβάνει προσχώσεις.
Παράλληλα ο ΟΛΠ Α.Ε. έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία εκποίησης όλων των πλοίων που δεν είναι τουριστικά ή αλιευτικά και βρίσκονται εγκαταλειμμένα στη μαρίνα.
Το έργο αυτό και η χρηματοδότηση του εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΛΠ Α.Ε. προς τους επιλιμένιους δήμους της ευρύτερης περιοχής του λιμένα.

Διαβάστηκε 2447 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Καλό ταξίδι" μαστρο-Χρήστο Απεργούμε 6&7 Νοεμβρίου »

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook