Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Κινητοποίηση στις 19 Οκτωβρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Το σωματείο Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ) καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στη Γενική Κινητοποίηση στις 19 Οκτωβρίου 2011.
Κλειστά όλα τα συνεργεία και οι επιχειρήσεις για να διεκδικήσουμε όχι μόνο την ανατροπή των μέτρων αλλά και πολιτικές που θα στρέφουν την προσοχή τους στην ανάπτυξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.
Τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα έρχονται να προστεθούν στα ήδη συσσωρευμένα βάρη που έχουν επιβληθεί στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να οδηγούν τον κλάδο στην απραξία, στην ανεργία, στο λουκέτο.
Είναι γνωστό ότι πολλοί  μικρομεσαίοι επιτηδευματίες αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και την ασφάλισή τους και παρά τις συνεχείς ρυθμίσεις μένουν ανασφάλιστοι. Επίσης η αγορά συνεχώς συρρικνώνεται χωρίς να υπάρχει ορίζοντας ανάκαμψης και  βλέπουν μέρα με τη μέρα τους κόπους μιας ζωής να χάνονται χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.
Γι' αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να αντιδράσουν δυναμικά ενάντια σε αυτή τη μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται για την  εξόντωσή μας και να συναχθούμε για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011!!!

Διαβάστηκε 3414 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook