Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Καλή σύνταξη μαστρο-Διονύση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

 Αγαπητέ συνάδελφε, Διονύση,
Ευχαριστούμε για τη στήριξη, το ήθος και την αλληλεγγύη που επέδειξες τα χρόνια που ήσουν μέλος του ΣΕΜΕΞ. Δημοσιεύουμε στο site μας με τιμή και χαρά την επιστολή της συνταξιοδότησής σου προς τη Γραμματεία του σωματείου μας και σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλοφάγωτη η σύνταξη ΜΑΣΤΟΡΑ.
Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΕΞ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΠΟ: Κανούτα Διονύση
Προς: Δ.Σ. ΣΕΜΕΞ

Aγαπητοί συνάδελφοι, πριν από δέκα περίπου χρόνια έκανα την εγγραφή μου ως μέλος του ΣΕΜΕΞ, του πρώτου σωματείου εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης. Θεωρώ ότι η δεκαετία αυτή ήταν η σημαντικότερη στη σαραντάχρονη επαγγελματική μου σταδιοδρομία.
Συμμετείχα ανελλιπώς σε όλες τις γενικές συνελεύσεις του σωματείου, παρ’ ότι απ’ την Αθήνα με χώριζαν 300+300 χιλιόμετρα. Στις συνελεύσεις αυτές για πρώτη φορά γνώρισα τα προβλήματα που είχε ο κλάδος και την προσπάθεια που καταβάλλονταν απ’ το εκάστοτε Δ.Σ. για την επίλυσή τους. Και οι μικροκαβγάδες ακόμα είχαν και αυτοί τη χάρη τους, γιατί έδειχναν ότι είμαστε ένα «ζωντανό» σωματείο. Γνώρισα ακόμα αξιόλογους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα. Πολλές φορές από μερικούς ζήτησα βοήθεια για διάφορα προβλήματα που συχνά παρουσιάζονται στη δουλειά μας. Προθυμότατα μου την προσέφεραν και τους ευχαριστώ. Ο χρόνος έτρεχε και τον Ιούλιο του 2010 έκλεισα αισίως τα 60 μου χρόνια και τα 37 χρόνια ασφάλισης μου στον Ο.Α.Ε.Ε.
Γι’ αυτό αιτούμαι τη διαγραφή μου από το σωματείο. Πιστεύω ότι η θέση μου δεν θα μείνει κενή διότι η αίτηση εγγραφής μέλους που σας έχει κάνει ο γιος μου -ο οποίος πλέον έχει αναλάβει την επιχείρησή μου- να γίνει αποδεκτή.

 Μεσολόγγι 25 Ιανουαρίου 2011
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΚΑΝΟΥΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

 

Διαβάστηκε 5834 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook