Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Ημερίδα - Γενική Συνέλευση 2017 - Εκλογές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ετήσια γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου μας με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος όμως έγινε κάτι διαφορετικό. Άλλαξε χώρο διοργάνωσης. Δεν φιλοξενηθήκαμε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας λόγω ανακαίνισης του χώρου τους, αλλά μας παραχωρήθηκε η αίθουσα – αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, στην οδό Αριστοτέλους 46, στην Αθήνα.

Επίσης, πρωτοπορήσαμε, θέλοντας παράλληλα με τη συνέλευση να διοργανώσουμε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους πανελλαδικά συναδέλφους  και μέλη του σωματείου μας, καθώς και των συνεργατών τους.

Ζητήσαμε από τον κ. Καραμπίλα, γενικό διευθυντή του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου να διοργανώσει μια ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ένα ανοιχτό τεχνικό εκπαιδευτικό σεμινάριο) που θα προηγείτο της γενικής συνέλευσης. Το θέμα της ημερίδας ήταν (Το συνεργείο ως επιχείρηση) ευκαιρίες και τρόποι ανάπτυξης στην οικονομική κρίση) και αρωγός της ήταν η ΕΟΒΕΑΜΜ.

Στη συνέχεια έγινε η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018. Μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά.

Διαβάστηκε 1306 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook