Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Η έκθεση Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2019 κατέρριψε κάθε ρεκόρ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

 

Η BOAT & FISHING SHOW 2019, καταρρίπτοντας τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ επισκεψιμότητας και εκθετών του κλάδου, αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη Θαλασσινή έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών επαγγελματιών, ξεπερνά τα standards πολλών άλλων Ευρωπαϊκών εκθέσεων!

 

121 HelexpoEnd 02 

 

Η αύξηση στην επισκεψιμότητα ήταν θεαματική και άγγιξε το 40%, φτάνοντας τους 35.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα χώρο συνολικού εμβαδού 10.500 τμ., με 220 εκθέτες αποκλειστικά για τη θάλασσα.

 

121 HelexpoEnd 03

 

Ο αριθμός επισκεπτών επιβεβαιώνει τη Boat & Fishing Show σαν την πιο ολοκληρωμένη Θαλασσινή έκθεση με τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό, σε αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο, με την υψηλότερη προσέλευση επισκεπτών και με πρωτοφανή συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών (επαγγελματιών του κλάδου), που φέτος ξεπέρασαν τους 1.000!

 

121 HelexpoEnd 04

 

Η μεγάλη επιτυχία οφείλεται και στο υψηλό επίπεδο εκθετών, με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά στη θάλασσα, δημιουργώντας το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες και αισιόδοξες προοπτικές. Αλλά το σημαντικότερο όλων : αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούν μεταξύ τους άνθρωποι από όλη την Ελλάδα με την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση!

 

121 HelexpoEnd 05

 

Οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν σε τρία θεματικά επίπεδα, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

 

121 HelexpoEnd 06

 

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Boat & Fishing Show έχει εδραιώσει τη θέση της σαν το κορυφαίο σε ποιότητα, αλλά και το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σε εύρος εκθεμάτων και συμμετοχή εκθετών/επισκεπτών θαλασσινό γεγονός στη χώρα μας, θέτοντας για άλλη μία φορά τον πήχη ψηλότερα και αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμα σπουδαιότερα πράγματα στο μέλλον.

Η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show διοργανώνεται για 6η χρονιά από την εταιρία Pelagic Expo, μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - Sea & Tourism Expo.

 

121 HelexpoEnd 07

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από Κύπρο, Ιταλία, Τουρκία και λοιπές χώρες για να παραβρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, καθώς βέβαια και τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά.

Ραντεβού την επόμενη άνοιξη, στη Boat & Fishing Show 2020!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΔΩ:
https://www.boatfishingshow.gr/categories/ekthetes-2019/

 

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας.

 

Διαβάστηκε 436 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook