Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση διήμερου συνεδρίου με θέμα: «Κάντε καριέρα στη θάλασσα – Παρουσίαση επαγγελμάτων συνδεδεμένων με τη θάλασσα, τη ναυτιλία και τον τουρισμό» στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής ημέρας θάλασσας 2015». Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία του δήμου Πειραιά και της European Commission σε αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

J3 Pics Item Nea 009 ImeraThalassas2015 01

Επρόκειτο για μια εκδήλωση όπου εκπρόσωποι διαφόρων επαγγελματικών κλάδων συνδεδεμένων με τη ναυτιλία και τη θάλασσα γενικότερα, παρουσίασαν σε νέους και σε άλλο κοινό που παρακολούθησαν όλο το event στοιχεία και πληροφορίες αναφορικά με τον επαγγελματικό κλάδο που υπηρετούν.

J3 Pics Item Nea 009 ImeraThalassas2015 02

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών (Σ.Ε.Μ.ΕΞ) κ. Ηλίας Βουλγαράκης, κατόπιν πρόσκλησης της διοργανώτριας εταιρείας. Την Κυριακή το πρωί στις 10:00 - 11.30 ο κ. Βουλγαράκης μίλησε για το σωματείο των τεχνικών μηχανών θαλάσσης και  τα κεκτημένα όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης,  ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους για το επάγγελμα του τεχνικού μηχανών θαλάσσης και τη σημασία του επαγγέλματος για τη ναυτιλία και τη ναυσιπλοΐα.

Τέλος, σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διημερίδα δόθηκαν σχετικές βεβαιώσεις.

J3 Pics Item Nea 009 ImeraThalassas2015 03

Διαβάστηκε 2344 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook