Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Επιτυχημένη η ημερίδα του ΣΕΜΕΞ στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, η ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στις 6 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν σε αυτή την ημερίδα, που διοργάνωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου και στην οποία παρουσιάστηκε εκτενέστερα το πρόγραμμα της Πιστοποίησης ISO 17074.

Πολλά από τα μέλη μας, έδωσαν το παρών σε αυτή τη συνάντηση, όπως: ο κ. Μουλατσιώτης Δημήτριος από το Λεωνίδιο, ο κ. Κώστας Αυδούλης και ο κ. Αποστόλης Καραμαντζάνης από το Κρανίδι, ο κ. Γεωργούλης Γεώργιος από τη Σίφνο, ο κ. Απέργης Ανδρέας από την Τήνο, ο κ. Φερεντίνος Παναγιώτης από τον Μύτηκα Αιτ/νίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας από τα Σύβοτα Ηγουμενίτσας, ο κ. Ράπτης Ανδρέας από την Πάτρα, και οι κ.κ. Αδαμόπουλος Νικόλαος και Παπαγεωργίου Ηλίας από την Κόρινθο. Επίσης, από την Αθήνα παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος, Εμμανουήλ Γεώργιος, Δελατόλας Κοσμάς, Ελευθερίου Γιώργος, Δανιάς Αλέξανδρος, Σάμιος Γεώργιος, Αντωνιάδης Χριστόφορος, Γκέρτσος Σωτήρης, Γραμμένος Ερρίκος και Τσουκλίδης Βαλεντίνος, καθώς και ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς, ο γ.γ. κ. Μάνωλας Ζήνων, ο ταμίας κ. Κουτσούρος Αλέξανδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Λυραντζάκης Αντώνης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αντιπροσώπους των εταιρειών οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του ΣΕΜΕΞ και παραβρέθηκαν στην ημερίδα.

Από την εταιρεία Ζώης Ευσταθίου την κ. Ζωή Δρίτσα, τον κ. Γιάννη Παπαδόγια, τον κ. Χατζηπλή και τον κ. Παρασκευόπουλο.

Από την εταιρεία Ν. Ι. Θεοχαράκης και τη SUZUKI MARINE τον κ. Κωνσταντίνο Γλύπτη, καθώς και από την εταιρεία Σαρακάκης και τη HONDA MARINE τον κ. Σπυρόπουλο Μάνο.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Γρηγόρη Κασωτάκη, ναυτικό πραγματογνώμονα, ο οποίος ήταν και ο βασικός ομιλητής της ημερίδας και τον κ. Χρήστο Βενιέρη της Avenew Communications, ο οποίος για πρώτη φορά κατάφερε να ενεργοποιήσει τη διαδικασία, ώστε όσοι από τα μέλη μας δεν ήταν κοντά μας συμμετείχαν online και παρακολούθησαν την ημερίδα μέσω YouTube.

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 02

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 03

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 04

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 05

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 06

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 07

Διαβάστηκε 526 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 716 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook