Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μέλη του ΒΕΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σωματείο Ελλήνων Μηχανικών και Επισκευαστών Εξωλέμβιων Μηχανών και Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών Αναψυχής  (ΣΕΜΕΞ) ενημερώνει τα μέλη του και μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας για Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Διοικητική Κοστολόγηση παραγωγής και υπηρεσιών».
Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο κ. Μιλτιάδης Γκουζούρης Οικονομολόγος – Επικοινωνιολόγος (BSC-MBΛ).

 


Το σεμινάριο απευθύνεται σε μέλη του ΒΕΑ ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Το περιεχόμενό του αφορά στον ακριβή καταμερισμό του συνόλου των δαπανών ενός οργανισμού-επιχείρησης στα τελικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν απαιτεί ιδιαίτερες σπουδές αλλά μόνο εμπειρία σε ζητήματα κοστολόγησης.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες και θα διεξαχθεί 2 απογεύματα (2 τετράωρα) ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη 4-8 μ.μ. Το εκπαιδευτικό υλικό θα παραδοθεί στους συμμετέχοντες σε ψηφιακή μορφή χωρίς καμία χρέωση. Χρόνος διεξαγωγής Μάιος 2011.
Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα ΒΕΑ, Ακαδημίας 18, α΄ όροφος.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2103680763, 6978549086, 2103680886. Fax: 2103614726, e mail: mkoil@acsmi.gr, leonardo@acsmi.gr
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή ώστε να προγραμματιστούν οι ακριβείς ημερομηνίες των σεμιναρίων.

Διαβάστηκε 3601 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σε εφαρμογή η ρύθμιση οφειλών προς το ΙΚΑ Καλό Πάσχα »

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook