Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Διαμαρτυρία για τα εξοντωτικά πρόστιμα του Ν.4174/2013

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών με σκοπό τη διαμαρτυρία για τα νέα φορολογικά μέτρα και τα εξοντωτικά πρόστιμα του Ν.4174/2013, που ξεκίνησε από μία πρωτοβουλία λογιστών - φοροτεχνικών με την αποστολή μιας επιστολής διαμαρτυρίας προς τους Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη, Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χατζηδάκη, Βουλή των Ελλήνων κ. Μεϊμαράκη και Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή.

Με την επιστολή αυτή απαιτείται η αναμόρφωση των διατάξεων του ΚΦΔ που στο μεγάλο μέρος τους έρχονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές του δικαίου και της δημόσιας διοίκησης και ιδιαίτερα των διατάξεων που αφορούν τα εξοντωτικά και παράλογα πρόστιμα που απειλούν την βιωσιμότητα επιχειρήσεων και λογιστών.

Η ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτή είναι μέχρι τώρα θεαματική, γεγονός που δείχνει την αγανάκτηση του επιχειρηματικού κόσμου.

Η μαζική κινητοποίηση και η συλλογή υπογραφών θα δυναμώσει τη φωνή όσων υποστηρίζουν τον παραλογισμό των τελευταίων μέτρων.


Δείτε εδώ περισσότερα και συμβάλλετε με την υπογραφή σας στην ενίσχυση της διαμαρτυρίας.

Διαβάστηκε 2192 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook