Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Βρέθηκε το φουσκωτό σκάφος POWER 4,80μ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Συνάδελφοι,
Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε στο σωματείο για την εύρεση φουσκωτού σκάφους το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι πρόκειται για το σκάφος POWER 4,80 μέτρων το οποίο είχε κλαπεί, πριν από έναν χρόνο,  μέσα από κλειστό χώρο από τη μαρίνα του Καλαμακίου, με μηχανή ΜERCURY 90 Hp OPTI-MAX. Το νούμερο της μηχανής είναι 1Β009708 και το νούμερο του σκάφους Τ-Π 561-Ι, χρώματος γκρι με κίτρινες ρίγες και μπλε κουκούλα.
Ο ιδιοκτήτης του ονομάζεται Ζούπης Γεώργιος, και ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πάψει ούτε στιγμή να το αναζητεί. Μέχρι που έδινε και αμοιβή σε όποιον θα μπορούσε να το βρει.
Το σκάφος είχε κλαπεί από τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι το πήγαν από Ηγουμενίτσα και το περασαν στην Αλβανία, χωρίς να γίνει αντιληπτό ούτε από την Αστυνομία αλλά ούτε και από το Λιμενικό. Εκεί το φόρτωσαν με ναρκωτικά και έφτασαν μέχρο το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Όταν αντιλήφθηκαν ότι κινδυνεύουν να συληφθούν από τις εκεί Αρχές, το  έριξαν πάνω σε βράχια και το έσπασαν. Αυτή τη στιγμή οι τρεις Αλβανοί βρίσκονται σε φυλακή της Γερμανίας.
Ο κ. Ζούπης με πάρα πολλές δυσκολίες και με τεράστιο οικονομικό κόστος κατάφερε να φτάσει στην Κροατία και να φέρει πίσω στην Αθήνα ότι είχε απομείνει από το φουσκωτό σκάφος το οποίο είχε κλαπεί.
Έχει πάρα πολλές ζημιές, λείπουν αρκετά εξαρτήματα και γενικά είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

 

Διαβάστηκε 1842 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook