Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του ΣΕΜΕΞ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμη πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή μελών και φίλων του Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης πραγματοποιήθηκε η ημερίδα – σεμινάριο που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ, στη Γλυφάδα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.
Η προσέλευση των μελών μας ήταν θεαματική (ενενήντα παρουσίες), καθώς και η συμμετοχή των προσκεκλημένων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με την παρουσία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθαν μέλη μας από την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, το Λεωνίδιο, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Τήνο, τη Σύρο, την Πάρο, τη Λακωνία, το Κρανίδι, την Κόρινθο, το Μύτικα Μεσολογγίου, και από την Αττική.
Επίσης παρευρέθηκαν ο κ. Ευάγγελος Γλαρίδης, από τον ΣΕΚΑΠΛΑΣ, ο κ. Δημοσθένης Βαρβέρης, ο κ. Αλέξανδρος Ζέης , ο κ. Γκίνης Θεόδωρος, ο κ. Κασωτάκης Γρηγόριος, ο κ. Κυνηγόπουλος Γιάννης, ο κ. Άρης Ζέης, ο κ. Πέππας Νίκος, ο κ. Μακατός, o κ. Πολυχρονίου από το περιοδικό boat & fishing και ο κ. Σαξώνης.

Ευχαριστούμε για την άρτια παρουσίαση τις εισηγήτριες της ημερίδας την κ. Αθανασία Ζέρβα, φοροτεχνικό και την κ. Βασιλική Κουτσοπανάγου, δικηγόρο και νομική σύμβουλο του σωματείου μας από το 1997.

Η συμβολή τους στην ημερίδα βοήθησε τους συμμετέχοντες να πάρουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν το επάγγελμά τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμός υπήρξε από την παρουσίαση σε πανελλήνια πρώτη η παρουσίαση του εξωλέμβιου κινητήρα ΟΧΕ DIESEL από τη MOTOCRAFT.

Ο κ. Αλέξανδρος Ζέης, γενικός διευθυντής της εταιρείας, με ιδιαίτερο ζήλο προλόγισε την παρουσίαση. Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Πέππας παρουσίασε τον κινητήρα και ακολούθησαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις.

Ο πρόεδρος του σωματείου μας κ. Χρυσόστομος Σουμαλάς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συμμετείχαν στην ημερίδα και ιδιαίτερα τον κ. Αλέξανδρο Ζέη ο οποίος με μεγάλη χαρά δέχτηκε να παρουσιάσει το νέο απόκτημα της MOTOCRAFT.

 

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 02

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 03

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 04

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 05

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 06

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 07

J3 Pics Item Nea 105 OasisNovember2018 08

Διαβάστηκε 871 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook