Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

7η Συνάντηση Hannibal 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(19 ψήφοι)

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση κατόχων και φίλων των Hannibal Boats. Φέτος, η συνάντηση έγινε στα Ίσθμια Κορινθίας, το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου  και 1 Οκτωβρίου 2017.

Η γνωστή παρέα αποτελούμενη από τους Κώστα Τζέκο, Γιώργο Χέλμη, Μάνο Νομικό, Βασίλη Γιαννόπουλο, Ηλία Γρηγοράτο, Σπύρο Νεαμονίτη, Σωτήρη Ζονίτσα, Κώστα και Γιάννη Δρίτσα διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία και φέτος μια υπέροχη συγκέντρωση με κοινό παρανομαστή την άδολη αγάπη τους για αυτά τα μοναδικά σκάφη, κάνοντας το χόμπι τους χωρίς κανένα συμφέρον και όφελος .

Όπως πάντα έτσι και φέτος κοντά μας ήταν ο θρυλικός κατασκευαστής των Hannibal Boats Αννίβας Αρτέμης. Στη συνάντηση συγκεντρώθηκαν συνολικά 9 σκάφη. Αδιαμφισβήτητα, όμως την παράσταση έκλεψαν ένα πλήρως ανακατασκευασμένο 4,55 του Γιαννούλη Πέτρου (ντυμένο με ξύλο), ένα 5,30 σε εκθεσιακή κατάσταση του Γιώργου Χέλμη και ένα πλήρως ανακατασκευασμένο 4,35 του Κώστα Τζέκου (racing edition) αγορασμένο από τον Βαζιριατζίκη Αντώνη ο οποίος έχει γράψει ιστορία με αυτά τα σκάφη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ονόματα από τον χώρο των σκαφών και της ταχυπλοΐας όπως ο Λευτέρης Βασιλείου, που έχει στην κατοχή του ένα 7μ. Hannibal (τον θρυλικό ΑΕΤΟ του Απόλλωνος Αρτέμη), o Γιώργος Πολυχρονίου από το περιοδικό Boat & Fishing in Greece, ο οποίος δηλώνει κάθε χρόνο παρών στο ετήσιο ραντεβού μας. Μαζί μας ήταν και η νέα γενιά του χώρου όπως ο Κώστας Τσικνής, ο Βασίλης Παπαδάκης, καθώς και ο γιος του κ. Κώστα Μάνωλα, ο Ζήνωνας.

Στην παρέα μας επίσης ήταν άνθρωποι που αγαπούν αυτά τα σκάφη όπως ο Ελευθέριος Μιχαήλ, κάτοχος ενός 8μ. (από τα 9 συνολικά σκάφη που έχει κατασκευάσει σε αυτή τη διάσταση ο Αννίβας), ο Τάσος Υφαντίδης,  ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα 5,30 καμπινάτο και  ο Νίκος Μέξης λάτρης και παλαιός κάτοχος ενός 8μ. και ενός 10μ. Hannibal.

Με τη συγκέντρωση όλων μας στήθηκε ένα θαλάσσιο τρίγωνο με σημαδούρες και όλα τα σκάφη μπήκαν δύο φορές από ένα τέταρτο της ώρας προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους στην προβλήτα.Στη φετινή συνάντηση το ενδιαφέρον κέντρισε ένα τελειοποιημένο μοντέλο ενός Hannibal 1,15 μέτρων, το οποίο ο Γιώργος ο Χέλμης έχει κατασκευάσει με μεράκι και παίρνει μέρος σε αγώνες με βενζινοκίνητα μοντέλα έχοντας προλάβει από τις δοκιμές κιόλας να καταγράψει διακρίσεις.

Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά ο Σωτήρης Παπανικολάου , ο οποίος για ακόμη μία φορά βρέθηκε κοντά μας για να μας δωρίσει εξαιρετικό και πλούσιο υλικό από τη συνάντησή μας . Όλο αυτό το υλικό και όχι μόνον,  φιλοξενείται στη σελίδα μας στο Facebook, με τίτλο Hannibal Boats – R.

Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Γιαννόπουλο για το κείμενο και τις φωτογραφίες  που μας έδωσε  για την εκδήλωση.

Διαβάστηκε 2080 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook