Νέα
Νέα

Τα μέλη μας

13 χρόνια Σ.Ε.Μ.ΕΞ. - 13 χρόνια επιτυχίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Στις 19 Απριλίου του 1997, 38 συνάδελφοί μας υπέγραψαν το καταστατικό του Σωματείου μας,  ιδρύοντας έναν φορέα με σκοπό να υποστηρίζει, να προστατεύει και να προάγει τα επαγγελματικά συμφέροντα του κλάδου των μηχανικών – επισκευαστών μηχανών θαλάσσης. Βασικός στόχος μας είναι η επικοινωνία, η  επαφή και η συνεργασία με τα μέλη, τους κρατικούς φορείς, τις διάφορες υπηρεσίες, τα Μέσα Ενημέρωσης, τους αντίστοιχους Επαγγελματικούς και Συνδικαλιστικούς Φορείς, κ.λπ.

 1. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ!!!
 2. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Ι.Ε.Κ. ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!
 3. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΔ 33151001) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ( ΜΣΣΚ 2110-13%)!!!
 4. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΤΑΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ 3325/2005 (ΦΕΚ 68 Α’) ΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!
 5. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
 6. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΑΕ (ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ. Α.Ε.) ΜΕ 40 ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!
 7. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.semex.gr
 8. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ!!!
 9. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (94/25/ΕΚ) ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. 4113 ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!!
 10. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!!!
 11. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ!!!
 12. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΒΕΑΜΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΣΕΒΕ ΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!
 13. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

 

Διαβάστηκε 4465 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook