Σάμιος Γεώργιος

Υπεύθυνος: Σάμιος Γιώργος, Σουμαλάς Χρυσόστομος

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα – Πώληση – Ανταλλακτικά – Service – Κινητή Μονάδα Τεχνικής Υποστήριξης

Προσφερόμενες Υπηρεσίες
Service point Mercury Diesel
Service point Mercruiser
Service point Cummins
Service point Konrad Stern Drives
Service point Seatek

Σάμιος Γεώργιος 11 Σάμιος Γεώργιος 12 Σάμιος Γεώργιος 13 Σάμιος Γεώργιος 14 Σάμιος Γεώργιος 15

Η ΜDC δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στις επισκευέςσυντηρήσεις και εγκαταστάσεις μηχανών θαλάσσης, και συστημάτων πρόωσης των σκαφών αναψυχής.

Η πολυετής αυτή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της θάλασσας εδραιώθηκε μετά από πολυετείς επιτυχημένες συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες του χώρου όπως η Lambro Marine, η Motocraft και άλλων συνεργατών με αποτέλεσμα η MDC σήμερα να έχει την απαραίτητη εξειδίκευση σε ότι αφορά μηχανολογικές εργασίες τοποθέτησης, συντήρησης και βελτιώσεων εσω-εξωλέβιων κινητήρων.

Ως επιστέγασμα της δεδομένης προσπάθειας, της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και της συνεχούς επιμόρφωσης μέσω σεμιναρίων, η MDC έχει εξασφαλίσει την γραπτή πιστοποίηση και υποστήριξη του αμερικάνικου οίκου κατασκευής μηχανών θαλάσσης CUMMINS και MERCURY diesel.

Πέραν των υπηρεσιών συντήρησης και επισκευών η MDC διαθέτει πληθώρα ανταλλακτικών CUMMINS και MERCURY diesel σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και τη δυνατότητα πώλησης μηχανών θαλάσσης και των συστημάτων πρόωσης αυτών, με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες μονάδες της MERCURY diesel και CUMMINS στην Ελλάδα.