Ντέτσικας Γεώργιος

Υπεύθυνος: Ντέτσικας Γεώργιος ,  Ντέτσικας Κωνσταντίνος

Προσφερόμενες Υπηρεσίες :
Service Εξωλέμβιων Κινητήρων SUZUKI MARINE
Service Εξωλέμβιων Κινητήρων HONDA MARINE
Service Εξωλέμβιων Κινητήρων YAMAHA MARINE
Service Εξωλέμβιων Κινητήρων EVINRUDE
Service Εξωλέμβιων Κινητήρων SELVA MARINE
Service Εσωλέμβιων Κινητήρων VOLVO PENTA
Service Εσωλέμβιων Κινητήρων MERCRUISER

Η εταιρεία μας έχει πολυετή ενασχόληση με το ναυτιλιακό χώρο . Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της, ακόμα και σήμερα είναι ο κ.Ντέτσικας Γεώργιος. Ο κ. Ντέτσικας είναι πιστοποιημένος κάτοχος διπλώματος Τεχνικού Μηχανών Εσωτερικής Καύσης, με πολυετή εργασία στα κεντρικά της εταιρεία IVECO HELLAS στην Αθήνα .

Το 1989 στην περιοχή των Συβότων ξεκίνησε με τη πρώτη άδεια για ενοικίαση βάρκας στην περιοχή της Ηπείρου. Για να αρχίσει το 1992 η πρώτη ενασχόληση με τον τομέα του Σέρβις Κινητήρων Θαλάσσης και Πάρκιν Σκαφών, καθώς και η αντιπροσώπευση των πρώτων εταιρειών κινητήρων θαλάσσης.

Το 2006 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στην περιοχή Πλαταριά-Θεσπρωτίας σε ένα νέο χώρο όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα. Με συστήματα νέας τεχνολογίας για την σωστή συντήρηση των σκαφών, μεγαλύτερους χώρους στάθμευσης σκαφών και με ένα μεγάλο κατάστημα ανταλλακτικών-ναυτιλιακών-αξεσουάρ.

Η εταιρεία SIVOTA MARINE NTETSIKAS, στην περιοχή Σύβοτα – Θεσπρωτίας, διαθέτει έναν πολύ μεγάλο στόλο ενοικιαζόμενων σκαφών μήκους από 4,5μέτρα έως και 9 μέτρα καθώς επίσης, 3 Τουριστικά σκάφη μεταφοράς ατόμων συνολικού αριθμού επιβατών 210.