Αρχική
  • boat-fishing.jpg

Τα μέλη μας

Καλώς Ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (Σ.Ε.Μ.ΕΞ). Στο διαδικτυακό μας τόπο, τα μέλη μας θα μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τις εξελίξεις και τα προβλήματα που αφορούν στα κλαδικά μας θέματα, για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και για πολλά άλλα θέματα τα οποία καθημερινά θα προκύπτουν. Το σωματείο είναι μη κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο, Επαγγελματική Οργάνωση με κύριο μέλημά του την κατοχύρωση, προάσπιση και προστασία των συμφερόντων των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη συντήρηση και επισκευή μηχανών θαλάσσης για...

Γενική Συνέλευση

Συνάδελφοι, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Καταστατικό του σωματείου μας, η επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021. Είναι σημαντικό και απαραίτητο να είμαστε όλοι εκεί. Μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε δουλειές στα μαγαζιά μας.

Τραπεζικός Λογαριασμός

Ο τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση της συνδρομής σου είναι:ALPHA BANK 294 002101 067386 (Όνομα ΣΕΜΕΞ) GR 7501402940294002101067386

Συνδρομές Μελών

Συνάδελφε, μην ξεχνάς τη συνδρομή σου. Η ενεργή συμμετοχή σου βοηθάει τη δουλειά σου. Στήριξε το σωματείο μας για να συνεχίσει το έργο του.Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου 64, Αργυρούπολη, τηλέφωνο: 210 38 48 073 και 6985 655 624.

Ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου σωματείου τεχνικών μηχανών θαλάσσης μικρών σκαφών (ΣΕΜΕΞ)
σας προσκαλούν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο, τηλ.: 210-9469600.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα διερχόμενα σκάφη ζητούν πιστοποιήσεις. Το σωματείο μας ξεκινά την Πιστοποίηση ISO (προσωπική δεξιότητα) για τα μέλη του και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσπάθεια μας αυτή.

Στην ημερίδα προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο κ. Γρηγόρης Κασωτάκης, ναυτικός πραγματογνώμονας, ο οποίος θα μιλήσει:
1. Για τον Τεχνικό Μηχανών Θαλάσσης ως σύμβουλο του πελάτη.
2. Για την Επαγγελματική Αστική ευθύνη του τεχνικού μηχανών θαλάσσης και
3. Για την Κλοπή ιδιοκτησίας τρίτου από τον χώρο της επιχείρησης.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

 

117 ImeridaIdrimaEugenidou 2

Διαβάστηκε 569 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 επισκέπτες και κανένα μέλος

Τελευταία Νέα

  • Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σ.Ε.Μ.ΕΞ
  • Έφυγε ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  • Αγγελία : Ζητείται βοηθός μηχανικού
  • Κλοπή φουσκωτού σκάφους
  • Σ.Ε.Μ.ΕΞ – DQS Hellas: Εξετάσεις Πιστοποίησης ISO 17024
  • Ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση
    From:

Newsletter

Facebook