Αρχική
  • boat-fishing.jpg

Τα μέλη μας

Καλώς Ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (Σ.Ε.Μ.ΕΞ). Στο διαδικτυακό μας τόπο, τα μέλη μας θα μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για τις εξελίξεις και τα προβλήματα που αφορούν στα κλαδικά μας θέματα, για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και για πολλά άλλα θέματα τα οποία καθημερινά θα προκύπτουν. Το σωματείο είναι μη κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο, Επαγγελματική Οργάνωση με κύριο μέλημά του την κατοχύρωση, προάσπιση και προστασία των συμφερόντων των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη συντήρηση και επισκευή μηχανών θαλάσσης για...

Γενική Συνέλευση

Συνάδελφοι, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Καταστατικό του σωματείου μας, η επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021. Είναι σημαντικό και απαραίτητο να είμαστε όλοι εκεί. Μέχρι τότε να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε δουλειές στα μαγαζιά μας.

Τραπεζικός Λογαριασμός

Ο τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση της συνδρομής σου είναι:ALPHA BANK 294 002101 067386 (Όνομα ΣΕΜΕΞ) GR 7501402940294002101067386

Συνδρομές Μελών

Συνάδελφε, μην ξεχνάς τη συνδρομή σου. Η ενεργή συμμετοχή σου βοηθάει τη δουλειά σου. Στήριξε το σωματείο μας για να συνεχίσει το έργο του.Το γραφείο μας βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Γερουλάνου 64, Αργυρούπολη, τηλέφωνο: 210 38 48 073 και 6985 655 624.

Επιτυχημένη η ημερίδα του ΣΕΜΕΞ στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, η ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στις 6 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν σε αυτή την ημερίδα, που διοργάνωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου και στην οποία παρουσιάστηκε εκτενέστερα το πρόγραμμα της Πιστοποίησης ISO 17074.

Πολλά από τα μέλη μας, έδωσαν το παρών σε αυτή τη συνάντηση, όπως: ο κ. Μουλατσιώτης Δημήτριος από το Λεωνίδιο, ο κ. Κώστας Αυδούλης και ο κ. Αποστόλης Καραμαντζάνης από το Κρανίδι, ο κ. Γεωργούλης Γεώργιος από τη Σίφνο, ο κ. Απέργης Ανδρέας από την Τήνο, ο κ. Φερεντίνος Παναγιώτης από τον Μύτηκα Αιτ/νίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ντέτσικας από τα Σύβοτα Ηγουμενίτσας, ο κ. Ράπτης Ανδρέας από την Πάτρα, και οι κ.κ. Αδαμόπουλος Νικόλαος και Παπαγεωργίου Ηλίας από την Κόρινθο. Επίσης, από την Αθήνα παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος, Εμμανουήλ Γεώργιος, Δελατόλας Κοσμάς, Ελευθερίου Γιώργος, Δανιάς Αλέξανδρος, Σάμιος Γεώργιος, Αντωνιάδης Χριστόφορος, Γκέρτσος Σωτήρης, Γραμμένος Ερρίκος και Τσουκλίδης Βαλεντίνος, καθώς και ο πρόεδρος κ. Σουμαλάς, ο γ.γ. κ. Μάνωλας Ζήνων, ο ταμίας κ. Κουτσούρος Αλέξανδρος και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Λυραντζάκης Αντώνης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αντιπροσώπους των εταιρειών οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του ΣΕΜΕΞ και παραβρέθηκαν στην ημερίδα.

Από την εταιρεία Ζώης Ευσταθίου την κ. Ζωή Δρίτσα, τον κ. Γιάννη Παπαδόγια, τον κ. Χατζηπλή και τον κ. Παρασκευόπουλο.

Από την εταιρεία Ν. Ι. Θεοχαράκης και τη SUZUKI MARINE τον κ. Κωνσταντίνο Γλύπτη, καθώς και από την εταιρεία Σαρακάκης και τη HONDA MARINE τον κ. Σπυρόπουλο Μάνο.

Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Γρηγόρη Κασωτάκη, ναυτικό πραγματογνώμονα, ο οποίος ήταν και ο βασικός ομιλητής της ημερίδας και τον κ. Χρήστο Βενιέρη της Avenew Communications, ο οποίος για πρώτη φορά κατάφερε να ενεργοποιήσει τη διαδικασία, ώστε όσοι από τα μέλη μας δεν ήταν κοντά μας συμμετείχαν online και παρακολούθησαν την ημερίδα μέσω YouTube.

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 02

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 03

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 04

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 05

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 06

 

122 EpitiximeniImeridaSEMEX 07

Διαβάστηκε 635 φορές

Αναζήτηση

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες και κανένα μέλος

Newsletter

Facebook